MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Ulica Wrocławska z nowym asfaltem. Pierwszy etap przebudowy ulicy zakończony

NOWE
Ulica Wrocławska z nowym asfaltem. Pierwszy etap przebudowy ulicy zakończony

Jest zgoda na płoszenie wilków w Jarosławiu

NOWE
Jest zgoda na płoszenie wilków w Jarosławiu

Polecamy

Robiła wielką karierę w mediach. Passę zawodową przerwał romans. Czym się zajmuje?

Robiła wielką karierę w mediach. Passę zawodową przerwał romans. Czym się zajmuje?

Ten napój spala tłuszcz z brzucha. Taka ilość pozwoli ci pozbyć się oponki i boczków

HIT DNIA
Ten napój spala tłuszcz z brzucha. Taka ilość pozwoli ci pozbyć się oponki i boczków

Politycy, nie zabijajcie polskich mediów

Politycy, nie zabijajcie polskich mediów